Zaterdag 23 februari – Gala Club 2019Rotary Heist-op-den-Berg verwelkomt u op “Paris Gala 2019”. Noteer de datum in uw agenda: 23 februari in de Sonybel Studio en feesttent in Heist-op-den-Berg, Industriepark, Impulsstraat 5.

Reserveer nu uw tafel voor 20 januari en laat u meevoeren naar het bruisende Parijs...

Wat is nieuw?

De Sonybel Studio ademt de uitgelaten sfeer van Parijs: in een prachtige tent voor de Sonybel Studio verwelkomen wij u op een markt vol ambiance in de lichtstad. Obers staan klaar met lekkere oesters en specialiteiten van de Parijse vroegmarkt. Daarna wordt u ondergedompeld in Paris La Nuit met nightclub sfeer, glitter en glamour, Montmartre restaurant, coctail & champagnebar, live band en DJ set.

Het Paris Gala is er voor iedereen: live optreden, glamour party, rondwandelen, babbelen aan de toog of coctailbar en natuurlijk lekker eten! Je steunt hiermee onze goede doelen.

Vanaf 19 uur aanvang van de receptie met lekkere hapjes, oesters en sparkling. De Totally Soul Band zorgt met een live optreden voor een mooi begin van de avond met Franse chansons.

Om 20.30 uur start een schitterend Montmartre voorgerechten buffet. U kan genieten van heerlijke gerechten, speciaal voor ons samengesteld door Huis van Dijck. Geniet, babbel en relax.

Het hoofdgerecht wordt u opgediend aan tafel door onze Parijse obers.

Dress code: cocktail.

Welke formules zijn er?

Formule tafel Macaron individueel (€140):
U zit samen met andere deelnemers van de individuele formule aan een tafel. Receptie, diner (hoofdgerecht bediend aan tafel), wijn, frisdrank en bieren zijn inbegrepen. Er zijn slechts een beperkt aantal individuele formules ter beschikking.

Formule Club Ritz 6 + publiciteit (€870):
Uw gezelschap zit aan een lange hoge tafel met 6 hoge stoelen. 1 fles bubbels staat voor u klaar. Uw bedrijfslogo staat op de schermen in de zaal. Receptie, walking diner, wijn, frisdrank en bieren zijn inbegrepen. Er zijn maximaal 10 “Club Ritz” formules ter beschikking.

Formule Montmartre 10 + publiciteit (€1450):
Uw gezelschap zit aan een tafel met 10 stoelen. 2 flessen bubbels staan voor u klaar. Uw bedrijfslogo staat op de schermen in de zaal. Receptie, diner (hoofdgerecht bediend aan tafel), wijn, frisdrank en bieren zijn inbegrepen. Er zijn maximaal 20 Montmartre formules ter beschikking.

Formule VIP Rothschild 10 personen + publiciteit (€2000) :
Uw gezelschap zit in de Rothschild VIP zone aan een prachtige tafel. Uw tafel is mooi afgeboord en u heeft een speciaal drankbuffet voor uw gasten. Uw logo wordt extra in de verf gezet. 2 flessen Champagne en 1 fles gin staan voor u klaar. Uw bedrijfslogo staat in een extra frequentie op de schermen in de zaal en wordt ook uitgelicht in uw VIP stand. Receptie, diner (hoofdgerecht bediend aan tafel), wijn, frisdrank en bieren zijn inbegrepen. Er zijn maximaal 10 Rothschild formules ter beschikking.

Hebt u nog vragen?

Email naar info@galaclub.be of bel +32495282101.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan u zoals steeds via onze inschrijvings-pagina.